Online afspraak maken


Over Esther

 

"Als massagetherapeute help ik mensen zoals jij en ik met ontspannen, zodat ze weer lekker in hun vel zitten!"

 

Mijn naam is Esther Koger.
Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben wij een heerlijk enthousiaste zoon, Ruben. Op 4 april 1974 zag ik in Amsterdam het levenslicht en sinds 2007 woon ik in het gezellige Tilburg. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen in de natuur en tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik speel handbal in een supergezellig DOL (Dames Op Leeftijd) team bij GHV in Goirle.

Voordat ik mijn eigen bedrijf startte werkte ik in Oosterhout bij een bedrijf dat vuurvast beton verkoopt, een echte mannenwereld. Ik werkte daar als Sales Assistant, wat eigenlijk inhield dat alles waar de accountmanagers geen tijd of zin in hadden op mijn bordje terecht kwam. Ik heb het werk jaren met veel plezier gedaan, tot ik in 2018 met een burn-out thuis kwam te zitten. Na een half jaar ging ik weer langzaamaan aan het werk, maar ik merkte al vrij snel dat ik daar niet meer op mijn plek zat, ondanks mijn leuke collega’s. Het werd tijd dat ik eens na ging denken over wat ik dan wilde gaan doen. Waar zou ik nou echt gelukkig van worden?

Ik voelde dat ik iets voor mijzelf wilde gaan beginnen, maar dat vond ik aan de andere kant ook heel erg spannend. En wat ga je dan doen? Ik ben de opleiding tot gewichtsconsulente gaan doen, want er zijn vandaag de dag zoveel mensen met overgewicht, dus wellicht dat ik deze mensen dan kan helpen met afvallen en gezonder eten, was mijn gedachte. Het was een enorm interessante opleiding, maar toch had ik het gevoel dat dit het nog niet helemaal was. Toen ik jong was heb ik eens gekeken naar een opleiding tot masseuse, maar in die tijd waren er nog niet zoveel massagesalons en wist ik niet zo goed wat er dan mee zou kunnen. Door de jaren heen is de interesse met betrekking tot massages wel gebleven en kwam ik tot de conclusie dat nu het moment daar was om te leren masseren. Ik heb de opleiding klassieke massage gedaan en de opleiding holistische massage.

In 2021 heb ik de spannendste beslissing van mijn leven gemaakt. Ik heb mijn baan (en dus mijn financiële zekerheid) opgezegd en ben mij volledig gaan richten op het opstarten van Healthy-013. Het is de beste beslissing gebleken die ik maar had kunnen maken. Blijkbaar is het soms nodig om gewoon maar die sprong in het diepe te wagen, zodat je het geluk kunt vinden.

Tijdens de lessen en het oefenen op ‘proefpersonen’ merkte ik al snel dat ik echt gelukkig word van het geven van een massage. Ik geniet ervan om mensen te helpen weer lekker in hun vel te zitten. Om jou nog beter te kunnen helpen, ga ik eind april starten met de opleiding tot holistisch energetisch massagetherapeute. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Het mooiste compliment dat ik op mijn massages heb ontvangen is: “Heb een heerlijke massage gehad van Esther. Meestal houd ik niet zo van dat gefrummel aan m’n lichaam, maar bij Esther voelde het heel vertrouwd. Ze hield goed rekening met mijn wensen en eventuele lichamelijke ongemakken. Ik was volkomen ontspannen na de massage. Echt een aanrader voor een heerlijk moment voor jezelf!”

Interesse in de holistische geneeswijzen heb ik altijd al gehad. En ik ben van mening dat de reguliere en de complementaire zorg een enorme aanvulling op elkaar zijn.

Opleidingen:
    - Klassieke massage
    - Holistische massage
    - Energetische therapeut
        * Reiki
        * Aura- en chakrahealing
    - Aromatherapie
    - Magnetiseren
    - Basiskennis psychologie
    - Stress en burn-out coach
    - Gewichtsconsulent

"Ben je op zoek naar een moment van rust, ontspanning en warmte voor jezelf? Heb je hulp nodig met de zoektocht naar jezelf of heb je fysieke en/of mentale klachten? Maak dan een afspraak voor een holistisch energetische massage!"


Online afspraak maken


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn