MASSAGE
it's what the body needs!
Afspraak maken

Over mij

Foto: HJKaaks Photography

In september 2002 begon er een nieuw avontuur voor mij. Met een groep gelijkgestemde avonturiers ging ik op reis naar het prachtige Frankrijk. Bergbeklimmen, wandelen, raften, lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Ik wist toen nog niet dat deze reis niet alleen een actief avontuur zou zijn, maar dat ik ook de liefde van mijn leven zou ontmoeten. Hoewel het geen liefde op het eerste gezicht was, kon ik op de terugweg naar Nederland mijn ogen niet van hem afhouden. Gelukkig zat hij voorin het busje en ik helemaal achterin, waardoor ik stiekem naar hem kon blijven kijken. Terug in Nederland bleef ik contact met hem houden, en tot mijn grote vreugde bleek hij mij ook leuk te vinden.


Mijn naam is Esther Koger, en op dat moment woonde ik in Lelystad terwijl hij in Tilburg woonde. Na een aantal jaren van heen en weer pendelen in de weekenden, besloot ik om voor de liefde te verhuizen naar het zonnige zuiden. Ondertussen zijn we alweer wat jaartjes getrouwd en hebben we een heerlijk enthousiaste zoon gekregen.


Toen ik in Tilburg kwam wonen, stond ik voor een nieuwe uitdaging: het vinden van een nieuwe baan. Deze vond ik in Oosterhout, waar ik ging werken als Sales Assistant. Ik had geweldige collega’s en een prettige werksfeer binnen het bedrijf. In de loop van de jaren veranderde het bedrijfsbeleid en, zoals vaak het geval is, veranderde ook de sfeer binnen het bedrijf. In 2018 ging het helemaal mis. Na lange tijd de signalen van mijn lichaam te hebben genegeerd, kwam ik thuis te zitten met een flinke burn-out. Eerst gaf ik puur de werkdruk de schuld, maar pas veel later besefte ik dat ik ook uitdaging miste. Ik deed namelijk al 11 jaar precies hetzelfde werk. En ook de nieuwe sfeer binnen het bedrijf paste niet meer bij wie ik was, het maakte me ongelukkig.


Ik moest gaan ontdekken waar ik wel gelukkig van werd en waar ik energie van kreeg. Toen ik nog jong was had ik overwogen om een opleiding tot masseur te volgen, maar in die tijd waren er nog niet zoveel massagesalons. En de salons die er wel waren, daar wilde je liever niet werken (als je begrijpt wat ik bedoel). Nu, vele jaren later, leek het de moeite waard om te onderzoeken of dit mijn ware roeping was. En wat bleek? Ik krijg zoveel energie van het masseren van mensen, dit is echt mijn passie!


Ik wil met mijn massages mensen helpen die lijden aan stress en burn-outklachten om weer in contact te komen met hun lichaamssignalen, zodat ze sterker in hun schoenen kunnen staan en beter hun grenzen kunnen aangeven. Als ervaringsdeskundige begrijp ik wat ze doormaken en welke uitdagingen ze moeten overwinnen.


Wil jij ook een betere connectie met jezelf hebben en sterker in je schoenen staan? Klik dan op onderstaande knop en maak een afspraak voor een massagesessie.

Afspraak maken

Opleidingen en cursussen

- Klassieke massage
- Holistische massage
- Holos massagetherapie
- Energetisch therapeut
   * Reiki
   * Aura- en chakrahealing
- Aromatherapie
- Magnetiseren
- Basiskennis psychologie
- Stress- en Burn-out coach

Afspraak maken
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn